Флудилка Underground

"Людина велика в справах, а не за народженням". - Чанакя

"Велике - це мистецтво початку, але більший - це мистецтво закінчення". - Лазурус довгий

"Его - це не що інше, як фокус свідомої уваги". - Алан Уоттс

"Тільки закони не можуть забезпечити свободу вираження поглядів; для того, щоб кожен чоловік представив свої погляди без штрафу, у всьому населенні повинен бути дух толерантності". - Альберт Ейнштейн

"Мене вражають люди, які хочуть" знати "Всесвіт, коли досить важко знайти свій шлях навколо Чайнатауна". - Вуді Аллен

Дальше больше чем два

"Лише тоді, коли розум і персонаж дрімоти, можна побачити плаття". - Ральф Вальдо Емерсон

"Помилка - це дисципліна, через яку ми просуваємося". - Вільям Еллері Ченнінг

"Почніть, будьте сміливими і ризикуєш бути мудрим". - Горацій

"Коли я відпускаю те, що я є, я стаю тим, якою я можу бути". - Лаозі

"У солодкості дружби нехай буде сміх і обмін задоволеннями. Бо в росі дрібниць серце знаходить своє ранок і оновлюється". - Каліл Гібран

"Характеристика мудрості не робити відчайдушних речей". - Генрі Девід Торо

"Якщо ви терплячі в одну мить гніву, ви уникнете сто днів смутку". - Китайське прислів’я

"Підкорюйте гнів з нечерами. Підкорюйте погано з добротою. Підкорювати підлоду щедрості. Завоюйте нечесність правдою". - Будда

"Я не можу уявити, що людина, яка стане успішною, яка не дає цій грі життя все, що він отримав". - Уолтер Кронкіт

"Години глупоти вимірюються годинником; але мудрості жоден годинник не може виміряти". - Вільям Блейк

Назад
Сверху Снизу