Флудилка Underground

Все так сталося як мало бути

"На кожному шипі зростає чудова мудрість, у кожному скрілі протікає солодка інструкція". - Едвард Янг

"Не засмучуйтеся через те, що не можете зробити. Робіть те, що найкраще робите, живете так, що безтурботно і оптимістично, як можете, тому що деякі люди не в змозі цього зробити". - Кейма Кацурагі

"Крок з турботою та великим тактом і пам’ятайте, що життя - це великий балансуючий вчинок". - Доктор Сеус

"Багато що він декламує священні тексти, але не діє відповідно, що людина без уваги - це як пастух, який рахує лише корів інших". - Будда

"Золоті медалі насправді не виготовлені з золота. Вони зроблені з поту, рішучості та важкодоступного сплаву під назвою кишки". - Ден Гейбл

"Результати! Чому, чоловіче, я отримав багато результатів. Я знаю кілька тисяч речей, які не спрацюють". - Томас Едісон

"Світ полягає в тому, щоб людина, яка знає, куди він йде". - Ральф Вальдо Емерсон

"Той, кого вчать жити над Маленькою, завдячує більше мудрості батька, ніж той, хто залишився багато чого, що він робить на опіку батька". - Вільям К. Меннінгер

"Неможливість - це лише те, чого ми ще не навчилися". - Чарльз У. Чеснутт

"Це так просто бути мудрим. Просто подумайте про щось дурне сказати, а потім не кажи цього". - Сем Левенсон

"Я ніколи не думаю про майбутнє. Це приходить досить скоро". - Альберт Ейнштейн

"Навчання - це скарб, який буде слідувати за його власником скрізь". - Китайське прислів’я

"Або я знайду спосіб, або зроблю його". - Філіп Сідні

"Життя скорочується або розширюється пропорційно мужності". - anaïs nin

"Чоловік повинен бути достатньо великим, щоб визнати свої помилки, досить розумні, щоб отримати прибуток від них і досить сильні, щоб їх виправити". - Джон К. Максвелл

"Хороші думки не кращі, ніж добрі мрії, якщо вони не будуть виконані". - Ральф Вальдо Емерсон

"Як ви знаєте, я іммігрант. Я прийшов сюди як іммігрант, і те, що дало мені можливості, те, що змусило мене бути тут сьогодні, - це відкриті обійми американців. Мене прийняли. Мене прийняла Америка". - Арнольд Шварценеггер

Назад
Сверху Снизу