ℂ𝕙𝕖𝕤𝕟𝕦𝕪
Nature lover
- Реакции
- 61.457
І тобі доброго ранкуПривет бро) давненько)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
І тобі доброго ранкуПривет бро) давненько)
Дунул банку зранку всё будет чёткоІ тобі доброго ранку
Оооо щось пішло не так, де лента протестера?дякую
Тож так бувае воно броОооо щось пішло не так, де лента протестера?
Буває ще не так чим дальше тим цікавіше життя нам то шо ми вже на опитіТож так бувае воно бро
Да-да , фильмы порой отдыхают от остросюжетности real lifeБуває ще не так чим дальше тим цікавіше життя нам то шо ми вже на опиті
Одне скажу карма страшна штука її хер на*бешБуває ще не так чим дальше тим цікавіше життя нам то шо ми вже на опиті
Ну а зачастую и справедливая такжеОдне скажу карма страшна штука її хер на*беш
Во во іменно так, того я її боюся вона така непередбачуванаНу а зачастую и справедливая также
Скоро в периском будемо на вулицю дивитисяПогодка за окном щепчет, "посмотреть на неё из безопасного места"![]()
У меня кстати есть такая типа подзорная труба Ну дешёвая с КитаяСкоро в периском будемо на вулицю дивитися
Колись в мене була така крутиш в там всяке таке переливається то мене під бухлом і шишкою аж підмутилоУ меня кстати есть такая типа подзорная труба Ну дешёвая с Китая![]()