Трип репорт RAYTOP🤗ШИШКИ🌿СОРТУ"MANGO🥭JUICE"

Реакции
1.200
Репортаж для магазину RAYTOP на шишки сорту "MANGO🥭JUICE"

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/616/
Саппорт магазину: @BIHT

Примірник: 2 г шишок
Метод отримання: поклад, схованка
Місто: Київ
Метод вживання: водяний

Дегустун: Шивамен 190/93
Толлерантність: вище-середнього
Кросстоллерантність: димляться шишки наче кольори веселки, і кожен новий наче день тижня, і це я все про сорти. У іншому чистий, ні горілки, ні пиво, ні цигарок, п'ю чай не кладу цукор, бо їм багато цукерок. Десь так.

Усім привіт!

Пробуємо сьогодні на смак наче манговий сік🤞 від магазину RAYTOP сорт шишок під назвою "MANGO🥭JUICE".
Учора зранку побачив на найкращому форумі, що з'явились шишки на дегустацію від магазину RAYTOP, який славиться своїми надзвичайними сортами на теренах Києва.

Одразу ж негаючи часу звернувся до головного оператора магазину PapaRay420 у телеграм, який відповідає на такі запитання📧.
Через деякий час я отримав відповідь у якій були фотографії покладу та інформація щодо ваги та назви сорту.
Я подякував за щедру пробу в 2г і полетів заберати поклад.

Оцінка оператора: 10 з 10, гарний оператор, швидко приймає рішення, відповідає оперативно, піддержує розмову, профессійний 👍

Приїхавши на місце координат, що були зазначені на фото я одразу ж зоорієнтувався наче по зорям, але по кущам молодої акації, бо кущ був один і я з легкістью знайшов те за чим приїхав та попрямував проводити тест.

Оцінка кур'єра: 8 з 10, як мені здалось кур'єр молодий, можливо тільки навчається, бо місце було людне і взагалі прохідне на місцевості, а синій згорток зовсім був не прикритий нічим лежав під кущем, який я побачив десь з відстані 1,5 метра. Зроблено поклад непогано, але якби прикидати його якимсь сухим листям то було б взагалі зашибісь. Загалом добре, головне що кладе кур'єр, а там навчиться, це - діло практики. Дякую за роботу👍У порівнянні, поклад лежав наче перлина у відкритій мушлі.

Приїхавши я не гаяв часу та зробив усі необхідні маніпуляції з покладом для майбутнього репортажу та підготувався до тесту накрошивши 160mg шишки та замінивши воду у моєму водному поставив його на стіл, натяг на верх ковпак , трохи станцював гопак і зачитав репак, бо був дуже радий. Отож, підпалив спалахуйку і тяну без поспіху банку...

Таймінг.

00:00 Дав напас Опанас він якраз по нас і кинув хребет на табурет , затримавши дихання я почав рахувати до 35 , потів на видох трохи покашляв , чудовий смак має ганждубас, аромат наче екзотичні фрукти у букеті з терпким зеленим чаєм, насичений аромат чудовий нібито його видумав талановитий парфумер

00:15 Еффект огортає тебе стрімко, як тече гірська річка омиваючи своєю свіжістью наче подих після м'ятного ополіскувача, феєричні відчуття, це гібрид Indica 50%, Sativa 50%, рівень THC 25%. Гарно збалансований еффект мене зацікавив і на цей час розкривається та ще наберає обертів, бо я вжив якісно канабіс, але ще речовина THC не розповсюдилась рівномірно по моєму тілу, це зрозуміло, але саме у цей час я відчуваю надзвичайні відчуття долая цей шлях

00:30 Еффект наблизився до своєї пікової позначки і я відчував себе дуже бадьоро та дуже накурено, сто процентів накурило на високу толлерантність ще й так смачно, як ото пахне мій великий палець руки яким я вам все пишу

00:45 Відчуваю себе збалансовано, як йогурт біфідобактеріями. Свіжі відчуття, еффект тримає у тонусі та надає змогу рухатись у житті вільно та нестримано , як вітер у полі , почуваю себе у своїй тарілці, як у рідному колі

01:00 Час летить швидко, навколо свято, чудова атмосфера, неймовірна пора року у цих широтах, трохи
пляжного⛱️ вайбу обов'язково якщо ти з Києва, у літку це саме так 🌊 Еффект знаходиться на високому рівні

02:00 Десь приблизно у цей час я подивився на годинник у друге, по відчуттям я ще був доволі накуреним, але пішов з очей еффект, який можно назвати візуальною
вібрацією

02:20 Я подумав , що така на дворі
жара і це буде не айс залишатись вже немає більше змоги без морозива🍦Отож зібрався і пішов за ним, за мною пішов еффект📉, я закрив за ним двері та зупинив таймінг.🗄
@Фея ❀ 𝓛𝓲𝓵 𝓢𝓪𝓴𝓾𝓻𝓪 ❀

Оцінка еффекта: 10 з 10, свіжий преміальний сорт канабісу, що з легкістью може увійти в ТОП-10 найулюбленіших та незабутніх сортів серед поціновувачів👍 Варто скуштувати🤙 для курців з високою толлерантністью.

Дякую магазину RAYTOP за смачні ласощі у вигляді свіжих сортів канабісу 🌿
RAYTOP PREMIUM QUALITY🥭

Дякую всім за увагу!

Це я наче той фрістайл на конкурс, де слова були я їх ще виділив 26м шрифтом , якщо не запізно то прийми мою роботу ,
назву її як Гуф свій трек
200 рядків.
Виробництво від Смокі Мо

Це я наче той фрістайл на конкурс, де слова були я їх ще виділив 26м шрифтом , якщо не запізно то прийми мою роботу ,
назву її як Гуф свій трек
200 рядків.
Та уже прокрутили даже фристайл рулетеку) приходи в следующий вторник на второй раунд 🔥

Назад
Сверху Снизу