chesnuy
Nature lover
- Реакции
- 17.487
Доброго ранку кращим людямДоброе утро !!!!Лучшая флудилка на свете)))![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Доброго ранку кращим людямДоброе утро !!!!Лучшая флудилка на свете)))![]()
Хорошего дня братик!!!!Пусть эта неделя принесет только хорошее!!!Доброго ранку кращим людям
Благодарю броХорошего дня братик!!!!Пусть эта неделя принесет только хорошее!!!
Прощаю)))9Прости меня грешного![]()
Желаю от чистого сердца успехов в этом деле бро)Наверно мне буду мучаться ,принаряжусь в ПРО перенесу репорты ,не знаю как лучше)))
Это точно)Все так і має бути
Доброго ранку кращим людямЖелаю от чистого сердца успехов в этом деле бро)
Это точно)
Шо ти , як здоров'я?Доброе утро братка)![]()
Жду перевязку, в целом нормально спасибо большое) сегодня последний кусок кожи должны срезать, и все останется только заживление Бро, а ты там как сам?)Шо ти , як здоров'я?
Та вроде норм , хочу піти в отшельніки...жити духовним спокійним життям...втомила ця суєта, люди страждають якоюсь фігньою всі як зомбі, сьогодні вже порушили мій душевний спокій своїм Ісусом христом задрали, кажу за нах*й іде цей іудейський Ізраїльсткий видуманий лже Бог я не єврей і необрізнаний щоб херньою страждати, я сам собі Бог царь і власник свого життя, то я думав мене порвуть...послав їх нах всіх і сказав щоб акуратно на поворотах ходили щоб машина не розчавила, так достали маразматики вірять в бред фу аж розтріпали нерви хочу уйти від цієї системи маразма вбивають вони во ім'я господа єбануться туфлі гнутьсяЖду перевязку, в целом нормально спасибо большое) сегодня последний кусок кожи должны срезать, и все останется только заживление Бро, а ты там как сам?)![]()
Доброго ранку шановні колегиВсем доброе утро![]()