- Реакции
- 18.780
Молодцы ебать, спешили – ловите, и не говорите что не предупреждали 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Я тебе шо тут диктант пишу)Не голова ты?
На тебе запятых немножко , , , , , , , , ,
Пригодятся
Таке відчуття що це твій мульт і ти його вигороджуєш напиши йому запитайа где бульдожка подевался
Так отож переписав уточнив от ти і відгукнувся одразу видно хто є хто аххааанаписано ж "хуета"
вот ты и возбудился, себя узнал
та я даже знаю как это былоТаке відчуття що це твій мульт і ти його вигороджуєш напиши йому запитай
Давай у Адміна уточним чи мені писав можу тему сторити в курілці, але чомусь думаю що тобі що це тобі було написано а ти не каєшся...та я даже знаю как это было
тебе админ в лс написал шоб ты прекратил
и ты успокоился, крайний раз оплату у бени взял и потух
та мне то похуй, скрывать нечегоДавай у Адміна уточним чи мені писав можу тему сторити в курілці, але чомусь думаю що тобі що це тобі було написано а ти не каєшся...
Вышел к доске, блеатьЯ.
Я тебе шо тут диктант пишу)
Мегі це раз плюнути тегнкмо всіхта я даже знаю как это было
тебе админ в лс написал шоб ты прекратил
и ты успокоился, крайний раз оплату у бени взял и потух
Пам'ятай ти свою грязь на мене як не кидай в тебе руки в грязі ..та мне то похуй, скрывать нечего
а вот ты до последнего пытаешься чистым остаться
хотя замазан мама не горюй
Ахах видел как в лесу один писал и чуть не отлетел куда надо))dickтант пишем под спайсом
лови багнюкуПам'ятай ти свою грязь на мене як не кидай в тебе руки в грязі ..
Работайподойди к зеркалу и плюнь)
ты вообще оторван от реальности, не понимаешь что есть люди работающие (понятно шо для тебя это нонсенс) и каждый твой тег отвлекает и раздражает
Чого ти давай веселейШото вообще не хочется писать(
Отак завжди тількі потрібно напрягатися так одразу отака бідаЧого ти давай веселей