Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Милфы в деловых костюмах и глубоким декольте - Нраится !народ.... где все ?![]()
Милфы в деловых костюмах и глубоким декольте - Нраится !
От старий бешкетник! Хочеться вірити що колись твої мрії здійснятьсяТа мені взагалі жінки у формі подобається мене збуджує коли на хорошій попці ментовська форма чомусь мене це дуже заводить підсвідомо хочеться наказать
От старий бешкетник! Хочеться вірити що колись твої мрії здійсняться
Ура я дочекався тебе не вже мені так пощастило)))ну как у вас тут день проходит?)
ну а ты что сомневался что я вернусь ?)Ура я дочекався тебе не вже мені так пощастило)))
Одразу слова пісні згадав блін в Чехії тоді бувну а ты что сомневался что я вернусь ?)
я же обещала )
Уявляєш?!?! За це потрібно випить!Ура я дочекався тебе не вже мені так пощастило)))
Ти сьогодні святкуєш? В мене запаси закінчилися а вийти неможу, дев'ять машин по району їздять то повна дупаУявляєш?!?! За це потрібно випить!![]()
Проходит и хорошо!... Нам не жалко!)ну как у вас тут день проходит?)
Мені трохи жалко що вони ці дні проходять не так як мені потрібноПроходит и хорошо!... Нам не жалко!)
Я ні,не до мене ж повернулась "Богіня"!!!!Ти сьогодні святкуєш? В мене запаси закінчилися а вийти неможу, дев'ять машин по району їздять то повна дупа
А то ти сьогодні занятий це точно)))Я ні,не до мене ж повернулась "Богіня"!!!!![]()