ℂ𝕙𝕖𝕤𝕟𝕦𝕪
Nature lover
- Реакции
- 60.833
Зато ти бухаєш це хуже от я трезвий живуКак хорошо, что я не наркоманю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Зато ти бухаєш це хуже от я трезвий живуКак хорошо, что я не наркоманю
В мене все пучкомЗато ти бухаєш це хуже от я трезвий живу
То ти тему всім говориш шо п'єш пиво там це ти аби ляпнутиДуреха думает, что я бухаю![]()
А ти думав, ти спочатку думай головою коли шось тут говориш в потім коли когось хочеш образити пам'ятай тут не дураки тут дуже розумні люди жаль тобі далеко до нихВот так и рассказывай тут
Раз там випив раз тут випив язик без костей можна молоти і тріпати аби шо небудь а потім та ну всі наркомани а я святий аххаааПару раз выпил пифка и записали в алкаши)
Ти постійно хочеш себе самоутвердитися за рахунок того що ти хочеш принизити когось тому в маєш зворотню реакцію розумні люди не матбкаються не принижуть не ображають навіть якщо ти зараз скажеш це форум такий це не дає тобі право когось ображати, а за то шо наговорив теле справедливо вважають даунітос хромосомусКакое же ты глупое)
Наблюдати доводиться те як ти не вмієш прийняти правду одразу видно що ти не вчений дипломатії пам'ятай всі роблять вигляд просто що нічого не знаютьЖаль, что тут никого пока что нет
Приходится наблюдать этот понос
Слезки ручьем)
Тримайся є шанс що ти ще почнеш соображати як правильно житиИ ноль адекватной аргументации)
Ти не розумієш пофіг мені а тобі з цим житиМне похуй, хоть усрись там![]()