Трип репорт RAYTOP🤙ШИШКИ 🥦PURPLE🌺KUSH

Реакции
1.145
Репортаж для магазину Raytop3dflagsdotcom Boliv 2faws на шишки сорту "Purple Kush".

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/616/
Саппорт магазину: @BIHT

Примірник: 1 г шишок
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вживання: водяний

Дегустун: Шивамен 188/91
Толлер: вище-середнього
Кросстоллер: курив зранку шишки іншого сорту, а тест проводив після обіду, у іншому чистий, правда почав зловживати анальгіном.

Усім привіт!Trollface2ccc
Цікава в мене видалась нагода написати репорт, то як воно було...
Учора ввечері був у знайомого у справах, він щось заговорив за Raytop , показує телефон, а там рулетка в тг і повідомлення що є проби для власників аккаунтів на форумах RC🔥
Я ж одразу не гаючи часу пишу PapaRay з запитанням за пробу і усією потрібною інформацією , щоб як то кажуть підвести людину під відповідь у одне повідомлення з фотографіями покладу✖️. Ми переговорили за район в режимі онлайн і я отримав фотографії🎞покладу від PapaRay😎

Оцінка оператора: 10 з 10, круто вийшло і дуже швидко наче за сценарієм👍 Мені сподобалось, буду звертатись ще🙋‍♂️

Час був піздній і я вирішив їхати за покладом наступного дня у світлу пору дня , бо поклад знаходився у парковій зоні , хоча поблизу станції метро.
Так і зробив з самого ранку наступного дня, середина червня, Неділя , то що треба для гарної прогулянки. Їду...
Приїхавши на місце координат я одразу зоорієнтувався на місцевості з місцем прикопу і почав шукати. Швидко знайшов що шукав і поїхав далі у справах маючи багато планів на вихідний.

Оцінка кур'єра: 8 з 10, прикоп виконав гарно навіть на такій місцевості 👍

Переробивши усі справи я поїхав додому проводити тест канабісу і була ідея зайнятись спортом. Отож я не гаяв часу, зробив фотографії , зважив шишку не вистачало 1/5 частини від заявленої ваги.
Накрошив 150mg і дістав буля.

Таймінг.🎐

00:00 Шишка запашна і дуже соковита наче екзотичний фрукт. Я дав банку і кинув хребет на табурет , затримав подих на півхвилини, потім на видох трохи прокашлявся

00:15 Смак і аромат в перемішку з еффектом зачаровує наче молода гарна дівчина своїм поглядом, це гібрид Sativa 20%, Indica 80%, рівень THC 23%, надзвичайний букет, еффект огортає свідомість достатньо швидко , але в той же час елегантно і невимушено

00:30 Еффект вирівнявся, накурило на високу толлерантність, я задоволений, відчуваю насолоду і ейфорію від продукту преміальної якості, я зібрався і пішов займатись спортом на вулицю

02:00 Повершувшись після тренування я відчував еффект на тому ж високому рівні що і до тренування, це мене приємно здивувало , я констатував це для себе як факт і відправився до душу. Еффект чарівний наче квітка🌺

02:30 Далі я гарно поїв🍛 еффект стабільний, відчуваю внутрінній спокій та таке цікаве відчуття задоволення наче тебе хтось гладить усередені поки ти їдешь у літку в кабріолеті вздовж берегу

03:00 Десь в цей час еффект почав вгасати, я викурив ще один напас та зупинив таймінг.

Оцінка еффекта: 10 з 10, дуже смачний канабіс , наче топ моделі з подіуму в Мілані👍 Мені дуже сподобались🤙 Преміальна якість, накурює на високу толлерантність👌

Дякую магазину Raytop😎 за можливість продегустувати новий смачний сорт для себе👍

Усім дякую за увагу!611449321.gif

Назад
Сверху Снизу