- Реакции
- 1.191
"Відкриття полягає в тому, щоб побачити те, що всі бачили, і думати, що ніхто інший не думав". - Джонатан Свіфт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти не чуєш в умовах написано два смс в ряд що ти робиш...жесть"Я пропустив понад 9000 пострілів у своїй кар'єрі. Я програв майже 300 ігор. 26 разів мені довіряли, що я виграє гру і пропустив. Я провалився знову і знову в житті. І тому мені вдається". - Майкл Джордан
Ти глянь шо воно чудить афігеть аххаЩо ж ти зробиш?! Смішно, коли тупе думає, що воно хитре.
я сразу говорю - меня не учитывайте!) на призы не претендую. Я на банер набиваю!)_
Так иди туда чей баннер носишь, хули ты тут правила игнорируешь?я сразу говорю - меня не учитывайте!) на призы не претендую. Я на банер набиваю!)_
Та я думаю все можливо чому ні якщо є відправкиИнтересно, а можно ли оплату за баннер получить на такси?
Нажаль це неможливо, тільки відправки, я там за баннер думав сьогодні таксою взяти. Вона каже ні.Та я думаю все можливо чому ні якщо є відправки
Ці прогулянки вони такі стрьомні бляхаПрийдеться їти на поштомат.